• 30.03.22, 17:30

Tarmo Noop loobub ametist: tahaks proovida elu, mis ei sisalda kogu aeg probleemide lahendamist

“Ligi 25 aastat on möödunud lennates ja põnevalt,” ütleb A. Le Coqi juhatuse esimees Tarmo Noop (53). Üks Eesti toiduainetööstuse tõenäolisemalt pikaajalisemaid tippjuhte plaanib suurt elumuudatust.
Tarmo Noop esinees möödunud aastal konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
  • Tarmo Noop esinees möödunud aastal konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022". Foto: Raul Mee
Kui Tarmo Noop 1998. aastal masendavalt kehvas seisus Tartu õlletehast juhtima asus, polnud toona 29aastasel tippjuhil sugugi plaani sellesse ettevõttesse nii kauaks pidama jääda, kirjutab Delfi.
Tootmine nägi siis välja nagu muuseum ja Tartu õlle kvaliteet oli nii kohutavalt halb, et seda polnudki võimalik müüa. Kõik jõid Saku Originaali ja keegi ei uskunud, et Tartu õlletehasest võiks kunagi veel asja saada.
Loe pikemalt Delfist.

Seotud lood

Uudised
  • 25.03.22, 10:40
Joogitootjad valmistuvad plastidirektiiviks: korkide kinnitamine võib tekitada vastupidise efekti
Joogitootjad peavad ühekordse plasti direktiivist tulenevalt jõudma lahenduseni, mis võimaldaks juba 2024. aasta suvest müüa karastusjooke nii, et kork oleks püsivalt pudeli küljes. Tootjate sõnul võib see keskkonnale kasu asemel kahju tuua, sest materjalikulu kasvab.
Saated
  • 21.06.21, 10:23
Tarmo Noop: kui seda trendi väldid, siis sa varsti ei müü üldse
A Le Coqi juht Tarmo Noop selgitas hommikuprogrammis, et kuum ilm ja jaanikuu toob ettevõttele suure müügikasvu ning ilusaks suveks valmistuti juba talvel. "Töötame viimase piiri peal."
Uudised
  • 28.12.21, 14:44
Tarmo Noop: rohepöördes ei tohi unustada, et ettevõte peab teenima kasumit
Ettevõtjad ei tohi rohepöördes unustada oma esimest kohustust, milleks on kasumi teenimine, ütles A. Le Coq juht Tarmo Noop hiljuti toimunud Tööstuse äriplaani konverentsi aruteluringis.
Uudised
  • 18.10.21, 14:32
A. Le Coqi juht: riik ei tule mulle ütlema, mida ma pean sööma ja mida mitte
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.
  • ST
Sisuturundus
  • 29.10.24, 13:19
Weldman toob keevitamismaailma uued põnevad võimalused ning õppemeetodid
Kiiresti muutuvad ajad nõuavad valmisolekut kiireteks arenguteks ka ettevõtetes ning töötajate oskustes. Pidev areng ja enesetäiendus pole tänases maailmas erand, vaid argipäev. Selle eest, et püsida järjel keevitamismaailmas toimuvaga, kannab Eestis hoolt Weldman.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele