• 03.09.24, 13:00

Tööstuse klubi Lõuna-Eestis | Külasta aasta parimaks valitud tehast Rõngus

Tööstuse klubi viib 19. septembril huvilised Lõuna-Eestisse, kus tegutseb Aasta tehas 2024 tiitliga pärjatud Promens Rõngu.
Tööstuse klubi Lõuna-Eestis | Külasta aasta parimaks valitud tehast Rõngus
  • Tööstuse klubi Lõuna-Eestis | Külasta aasta parimaks valitud tehast Rõngus
Autotööstusele plastdetaile tootva ning elektroonika- ja toiduainetööstusele lahendusi pakkuva Promens Rõngu AS tehas on täis tööstusroboteid. Süstemaatiliselt automatiseerimise ja digitaliseerimisega tegelenud ettevõte ei kasuta näiteks standardset ERP-i, vaid on eelistanud luua täiesti oma tarkvara.
Saavutuste eest pälvis ettevõte tänavu märtsis suursündmusel Tark tööstus 2024 ka väikeste ja keslkmise suurusege ettevõte kategoorias Aasta tehas 2024 tiitli.
Seekordses tööstus räägime sellest, kuidas tunnustatud tööstusettevõttes juhitakse ja toodetakse.
Promens Rõngu tegevjuht, juhtimismentor ja coach Ülle Susi räägib Tööstuse klubis, millised otsused on ettevõtte täna siia toonud ja mis ootab ees. Ta selgitab, kuidas tööstusettevõtet coachivalt juhtida.
Loe lisaks
Eesti inseneride tase on äärmiselt tugev ja mõttemaailm on meie inseneridel teistmoodi, ütles kõrge lisandväärtusega biotehnoloogiaseadmeid tootva Repligeni juht Madis Unt.
  • 29.08.24, 09:24
Tööstuse klubi galerii | Biotehnoloogia tipptaseme masinaid tootva Eesti firma juht: ärge tehke lihtsaid asju
Ettevõtte arenduse, IT juht ja küberturvalisuse juht Janar Eit jagab aga digitaliseerimise kogemusi ja selgitab, mida tähendab digitaliseerimine enda tarkvara abil.
Promens Rõngu tehnikaarenduse ja robotiseerimise juht Henri Valdmann keskendub automatiseerimisele ja tutvustab, milliste põhimõtete järgi ülirobotiseeritud tehast arendatakse.
Kui osaled Tööstuse klubis, siis:
  • näed „Aasta tehas 2024“ tootmise köögipoolt ning saad võimaluse küsida nõu, kuidas luua tehasele päris enda tarkvaralahendus;
  • saad teada, kuidas ettevõte digitaliseerides ja robotiseerides targema töö poole pürgib ning mida tähendab one-shot-company;
  • sul on võimalus võrgustuda ja küsida küsimusi praktikutelt;
  • pääsed tehasetuurile Promens Rõngu tootmisesse.
Tee ise või koos kolleegidega üks väljasõit Elva valda Rõngu alevikku, et külastada edukat tootmisettevõtet, koguda häid ideid oma tehase arendamiseks ja tekitada argipäeva pisut vaheldust!
Registreeri!
19. septembril toimuva Tööstuse klubi päevakava ja registreerimisvõimaluse leiad SIIT.
Kuni 16. septembrini on võimalik registreerida soodushinnaga 99 eurot + km! Kohtade arv on piiratud ja osalema pääseb kuni 20 soovijat.

Seotud lood

Uudised
  • 02.08.24, 13:33
Tööstuse klubi: ravimite tootmisseadmeid valmistav Repligeni tehas, operatsioonid ja kvaliteet
Tööstuse klubi 28. augustil tipptehnoloogiat täis tehases
Tööstusuudised korraldab 28. augustil taas Tööstuse klubi, mis sel korral toimub Repligen Estonia uues tehases, kus disainitakse ja toodetakse seadmeid, mida biotehnoloogia ja farmaatsiatööstuse ettevõtte kasutavad kriitiliste ravimiste valmistamiseks.
  • ST
Sisuturundus
  • 26.09.24, 13:15
DSV tegevjuht Alvar Tõruke: oleme tagasi ajas, kus peame hakkama Eestit uuesti leiutama
Eesti ettevõtete jaoks on käes väga keeruline aeg, millele annavad hoogu erinevad maksumuudatused ja üleüldine kiire palgatõus, pärssides eriti tööstus- ja tootmissektori konkurentsivõimet. Logistikaettevõtte DSV Estonia tegevjuht Alvar Tõruke tõdeb, et olukord on veidi sarnane 1990. aastatele, mil Eesti vabaks sai ning tuli hakata oma riiki looma ja leiutama.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele