• 02.08.24, 13:33

Tööstuse klubi: ravimite tootmisseadmeid valmistav Repligeni tehas, operatsioonid ja kvaliteet

Tööstusuudised korraldab 28. augustil taas Tööstuse klubi, mis sel korral toimub Repligen Estonia uues tehases, kus disainitakse ja toodetakse seadmeid, mida biotehnoloogia ja farmaatsiatööstuse ettevõtte kasutavad kriitiliste ravimiste valmistamiseks.
Tööstuse klubis esinevad Repligeni tegevjuht Madis Unt, kvaliteedijuht Eva Tamm-Reap ja operatsioonide juht Heiko Pärnsalu. Klubi modereerib Kristjan Rotenberg.
  • Tööstuse klubis esinevad Repligeni tegevjuht Madis Unt, kvaliteedijuht Eva Tamm-Reap ja operatsioonide juht Heiko Pärnsalu. Klubi modereerib Kristjan Rotenberg. Foto: Repligen Estonia/erakogu
Kuidas juhtida tööstusettevõtet, tarneahelat, operatsioone või kvaliteeti erinevates arenguetappides? Vahel on hädavajalikke tegevusi, millele ettevõtte elutsükli alguses ei ole mõtet aega raisata.
Tööstuse klubi“ võtab seekord fookusesse Repligeni loo koos selle õnnestumiste ja õppetundidega. Repligen toodab ravimite tootmisprotsessi jaoks vajalikke seadmeid ja nende komponente. Ettevõte avas kevadel 12 miljonit eurot maksnud tehase.
See on võimalus külastada ettevõtet, mis on keskendunud biotehnoloogia seadmete arendusele ja tootmiselele, uues hoones asuvad koostetootmine, seadmete testimine, ladu, kontor ning ruumid teadus- ja arendustegevuseks. Ühtlasi leiab uuest tehasest ka labori.
Hoone on varustatud tipptasemel tehnoloogiate ja infrastruktuuriga, mis võimaldab Repligenil tugevdada oma tootmis- ja testimisvõimekust ning muuta oma ülemaailmseid tegevusi sujuvamaks. Eestis disainitud ning valmistatud seadmeid kasutatakse biotehnoloogia ning farmaatsiatööstuse ettevõtete poolt kriitiliste ravimite valmistamiseks USAs, Euroopas ja Aasias.
Oma kogemusi ja mõtteid jagavad:
*Repligen Estonia juht ja Repligen Corporation asepresident tehnoloogiaarenduse alal Madis Unt, operatsioonide juht Heiko Pärnsalu ja kvaliteedijuht Eva Tamm-Reap.
Uue esinejana on Tööstuse klubiga liitunud EASi ja KredExi ühendasutuse teadus-arendustegevuse ja tööstuse ekspert Kati Kongi, kes teeb ülevaade rakendusuuringute programmist ja toetuste võimalustest.
Sündmuse programmijuht ja moderaator on tööstussektori taustaga tippjuht, mentor ja coach Kristjan Rotenberg.
Loe lisaks
Nurgakivi uuele kontori- ja tootmishoonele pandi eelmise aasta juunikuus. Pildil keskel Repligen Eesti juht Madis Unt.
  • 23.05.24, 07:54
USA biotehnoloogia ettevõte avab Jüris uue tootmishoone
Millest „Tööstuse klubis“ täpsemalt räägime?
  • Asutamisloost ja sellest, kuidas ettevõtet läbi erinevate arenguetappide juhtida. Räägime õnnestumistest ja õppetundidest.
  • Räägime ka ettevõtte operatsioonide arengust ja kuidas operatsioone eri kasvufaasides juhtida. Millal tuleb asjad lihtsalt ära teha ja millal ei tasu raisata aega protsesside efektiivistamise peale?
  • Fookuses on ka kvaliteet ja tarneahel. Räägime, kuidas arendada kvaliteedisüsteemi, kui tööstusharu on jäik, kuid organisatsioon agiilne.
  • Lisaks: networking ja Repligeni uue tehase tuur.
Tule osalema!
“Tööstuse klubi” täispika programmi ja soodushinnaga registreerimisvõimaluse leiad SIIT.
Soodushind 99 eurot + km (120,78 eurot koo km-ga) kehtib kuni 20. augustini, kuid kohtade arv on piiratud.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 26.09.24, 10:35
Digitaalne revolutsioon laonduses: Directo teenus WMS Direct aitas Farron Tehnika laoprotsessid uuele tasemele
Tänapäeva kiirelt arenevas ärimaailmas mängib tehnoloogia tööprotsesside efektiivsuse tõstmises olulist rolli. Üks selline uuenduslik lahendus, millest lõikavad suurt kasu mitmed ettevõtted, on Directo uus laohaldussüsteemi liides WMS Direct, mis on loodud spetsiaalselt Directo kasutajatele, kes tegelevad laomajanduse, kaupade liigutamise ja tootmisega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele