Autor: Toomas Kelt • 19. juuli 2024

Koalitsioonilepe lubab tööstust edendada

Reformierakond, sotsiaaldemokraadid ja Eesti 200 tutvustasid täna uue valitsuse töö aluseks olevat koalitsioonilepingut. Koalitsioonipartnerid lubavad ettevõtjatele kindlustunnet ja tööstuse edendamist, opositsioon on kriitiline.
Reformierakonna uued ministrikandidaadid (vasakult): majandus- ja tööstusministri kandidaat Erkki Keldo, kliimaministri kandidaat Yoko Alenderi, peaministri kandidaat Kristen Michal ning rahandusministri kandidaat Jürgen Ligi.
Foto: Reformierakond

“Uue valitsuse fookus on kindlus kasvuks. Maailma keeruliste olude taustal on Eesti uue valitsuse tegevuse eesmärk tagada Eesti inimestele ja ettevõtetele igakülgne kindlustunne. Kindlus toob kasvu, me muudame ka valitsuse vastutusvaldkondi, et teha eraldi pingutus majanduse kasvuks ning uute kõrgema lisandväärtusega tööstuste sünniks,“ ütles Reformierakonna peaministrikandidaat Kristen Michal koalitsioonilepet kommenteerides.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077