• 10.04.25, 11:14

Eesti Parim Pagaritoode 2025 on Lõuna Pagarite kaerasai jõhvikatega

Toiduliit valis Eesti Parima Pagaritoote 2025, milleks sai Lõuna Pagarite kaerasai jõhvikatega. Põlva pagaritöökoda valmistab parimat pagaritoodet pool tonni nädalas.
Lõuna Pagarite tegev- ja müügijuht Kaire Kivirähk.
  • Lõuna Pagarite tegev- ja müügijuht Kaire Kivirähk.
  • Foto: Erik Riikoja
Lõuna Pagarite kaerasaias jõhvikatega on kaera kasutatud neljas eri vormis: kaerahelbed, kaeraterad, kaerakliid ja kaerajahu, lisaks või ja jõhvikad. Lõuna Pagarid on kaerasaia jõhvikatega, mille soovituslik jaehind on 2.80 eurot, suunanud teadlikule kaasaegsele tarbijale, kes otsib uut, on aldis proovima ning valmis toidule ka rohkem raha kulutama

Seotud lood

Uudised
  • 21.03.25, 12:08
Eesti parima toiduaine konkursi hõbemärgid jagatud
Eesti Parima Toiduaine konkursi komisjon hindas kahe päeva jooksul kodumaiseid uudistooteid ja selgitas välja iga toidukategooria võitjad, mis lähevad püüdma parima toiduaine tiitlit. Eile selgusid konkursi hõbemärkide jagamisel 2025. aasta parim liha-, kala-, pagari- ja kondiitritoode.
Uudised
  • 21.09.18, 15:45
Eesti magusatootja jäi kibedasse kahjumisse
Kõigist pagaritööstuse ettevõtetest kaotas eelmisel aastal enim kasumit Marmiton AS, mis lõpetas aasta üle 200 000 euro suuruse kahjumiga, selgub Äripäeva koostatud valdkonna konkurentsiraportist.
  • ST
Sisuturundus
  • 26.03.25, 18:08
Tark tööstus vajab tulevikukindlat, energiatõhusat ja ajas kohandatavat hoonet
Tulevikukindel tööstus vajab hooneid, mis on nutikalt planeeritud, energiatõhusad ning lihtsalt kohandatavad vastavalt muutuvatele vajadustele. Need omadused ei taga mitte ainult efektiivset tootmist, vaid aitavad ka hoida püsikulusid kontrolli all ja tagavad hoone pikaajalise kasutatavuse.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele