• 23.09.24, 10:59

Galerii | Promens Rõngu tehases jagati Tööstuse klubis parimaid kogemusi automatiseerimisel

Autotööstusele plastikdetaile tootva ja Aasta tehas 2024 tiitli võitnud Promens Rõngu tehases võtsid Tööstuse klubi liikmed fookusesse automatiseerimise ja digitaliseerimise parimad praktikad.
Tööstusjuhtide klubi toimus 19. septembril Lõuna-Eestis tegutsevas tööstusettevõttes Promens Rõngu.
  • Tööstusjuhtide klubi toimus 19. septembril Lõuna-Eestis tegutsevas tööstusettevõttes Promens Rõngu. Foto: Harro Puusild
Promens Rõngu töötab välja ja toodab autotööstusele plastikdetaile, samuti on ettevõtte portfellis lahendusi toidu- ja elektroonikatööstusele. Ettevõte on süstemaatiliselt tegelenud tootmise automatiseerimise ja digitaliseerimisega ning standardse ERP-lahenduse asemel kasutab enda loodud majandustarkvara.
Saavutuste eest pälvis Promens Rõngu AS tänavu märtsis toimunud suursündmusel „Tark tööstus 2024“ ka tiitli „Aasta Tehas 2024“.
19. septembril toimus järjekordne Tööstuse klubi, kus räägiti sellest, kuidas aasta tehase tiitli võitnud ettevõtete juhitakse ning kuidas on ettevõtet aastaid digitaliseeritud ja automatiseeritud.
Tööstuse klubis jagasid oma kogemusi Promens Rõngu AS tegevjuht, juhtimismentor ja coach Ülle Susi, arenduse ja IT juht Janar Eit ning tehnikaarenduse ja robotiseerimise juht Henri Valdmann. Tehasetuuril jagas oma kogemusi ettevõtte tootmisjuht Kaido Kivivare.
Tööstuse klubi modereeris coach, mentor, koolitaja ja endine tööstussektori tippjuht Kristjan Rotenberg.
Osale järgmises Tööstuse klubis, kus tutvume suurettevõtete kategoorias Aasta tehas 2024 tiitli võitnud elektriseadmete tootja Harju Elekter tehasega. Programmi ja registreerimisvõimaluse leiad SIIT.

Seotud lood

Uudised
  • 15.03.24, 08:04
Aasta tehas 2024 võitjad on selgunud
Aasta tehas 2024 suurettevõtete kategooria võitja on AS Harju Elekter ning väikese ja keskmise suurusega ettevõtete kategoorias Promens Rõngu AS. Aasta vastutustundlikuks tehaseks 2024 valiti E-Piim Tootmine AS, selgus eile toimunud suurüritusel Tark tööstus 2024.
Saated
  • 01.04.24, 14:00
Aasta tehase võitjad: juhid, vaadake uude aastasse ja mõelge, kas olete tõusuks valmis
"Tööstusuudised eetris" saates on külas Aasta tehas 2024 võitja elektrijaotusseadmete tootja Harju Elekter Eesti tegevjuht Alvar Sass ja autotööstusele plastdetaile valmistava Promens Rõngu tegevjuht Ülle Susi, kellega räägime võidust ja tööstusest.
Uudised
  • 29.08.24, 09:24
Tööstuse klubi galerii | Biotehnoloogia tipptaseme masinaid tootva Eesti firma juht: ärge tehke lihtsaid asju
Müügitiim on võtmekoht - klientidega suhtlejate pealt ei tohi raha kokku hoida.
Kui tahate oma ettevõtet muuta, siis ärge tehke lihtsaid asju, sõnas näiteks vaktsiinide loomiseks mõeldud masinate projekteerimise ja tootmisega tegeleva Repligen Estonia juht Madis Unt kolmapäeval ettevõtte uues tehases toimunud Tööstuse klubis.
Uudised
  • 20.02.24, 10:10
Galerii! Aasta tehas 2024 žürii külas kandidaatidel: E-Piim, Promens ja Tammer
Eelmisel nädalal algasid aasta tehase konkursi žürii külaskäigud kandideeritavatesse ettevõtetesse. Esimestena külastati Promensi, E-Piima ja Tammeri tehaseid.
  • ST
Sisuturundus
  • 26.09.24, 13:15
DSV tegevjuht Alvar Tõruke: oleme tagasi ajas, kus peame hakkama Eestit uuesti leiutama
Eesti ettevõtete jaoks on käes väga keeruline aeg, millele annavad hoogu erinevad maksumuudatused jaüleüldine kiire palgatõus, pärssides eriti tööstus- ja tootmissektori konkurentsivõimet. Logistikaettevõtte DSV Estonia tegevjuht Alvar Tõruke tõdeb, et olukord on veidi sarnane 1990. aastatele, mil Eesti vabaks sai ning tuli hakata oma riiki looma ja leiutama.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele