Leibur investeerib aastatel 2010-2011 tehnoloogiasse ja põhivarasse 4 miljonit eurot. Investeeringuid tehakse omavahenditest. Viimase arendusena võeti kasutusele puhasruumi tehnoloogia.
Puhasruumi tehnoloogias on ruumis valitsev õhk ja keskkond ülimalt puhas. Selle tehnoloogia arendamine nõudis Leiburilt 6-8 kuud ning Lankotis väitel on kasutusele võetud tehnoloogia unikaalne nii Baltikumis kui ka Skandinaavias.
Lankotsi sõnul tehti arendustööd Eestist väljaspool asuvate asutustega. „Kardame info lekkimist arendustegevustest ja me ei hinda seda riski väikseks,” ütleb Lankots. „See on kohati meid takistanud kohalike asutustega koostööd tegemast.”
2. juunil on aga Asso Lankots ja Leiburi tootearendusjuht Tiina Rühka rääkimas Äripäeva Tööstuse klubis, et kergitada saladust, kuidas valmis Leiburi tänavu aasta parimaks Eesti toiduaineks valitud Saib. Tööstuse klubis osalemiseks saab registreeruda
siin.