• 18.09.24, 15:30

Toidutööstuse TOP: lihatööstur kadestab jäätisetootja kavalat harjumust

00:00
  • Ireene Kilusk
Toidutööstuse TOP: lihatööstur kadestab jäätisetootja kavalat harjumust

Konkurentsirikka toiduainetööstuse eelmise aasta tulemustega sektori pingerivis esikümnesse jõudnud Atria Eesti ja Premia juhid rääkisid Äripäeva raadios, kuidas nad konkurentidest rohkem silma paistavad.

Premia Tallinna Külmhoone juht Aivar Aus, kellel on jäätisevaldkonnas kogemust juba 30 aastat, rääkis kentsakast harjumusest, mis annab neile konkurentide ees eelise: "Väljapanija ja agent teevad poodides jäätiseletist pildi ja mina või müügiesindaja vaatame õhtuti üle. Nimesid nimetamata, aga nii teame alati, milline pood on korras ja millises on probleemid."

Atria Eesti juht Meelis Laande, kelle juhitav ettevõte paikneb edetabelis seitsmendal kohal, tunnistas, et lihatööstusel on veel arenguruumi. "Kadedusega kuulan, et jäätiseinimesed on mõistlikult käituma hakanud – lihas käib kõik see jama edasi. Üks müügiesindajate parv käib üle, siis on poes jälle totaalne segadus."

Kuula ka Laande seletust, miks Moskva vorstist sai Tooma vorst ja millised hirmud sellega kaasnesid.

Ettevõtete juhid rääkisid veel eelmise aasta saavutustest, selle aasta esimesest poolaastast, tulevikuprognoosidest, toetustest ja valitsuse tööst.

Laiemalt kommenteeris tööstust, toidujulgeolekut ja erinevusi maa- ja linnarahva toimetuleku vahel Eesti Toiduainetööstuse Liidu juht Sirje Potisepp.

Saadet juhtis Ireene Kilusk.

Foto autor: Erik Prozes.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele