• 09.07.24, 15:45

Majandustulemused: Silenil ajaloo suurim käive ja kasum

Vaikuseruume tootev Silen OÜ teenis 2023. aastal 16,5 miljoni eurose käibe juures 0,75 miljonit eurot tegevuskasumit, mis on parim tulemus ettevõtte ajaloos. Tunamullu oli käive 10 miljonit ja tegevuskasum veidi üle 300 tuhande euro.
Sileni tegevjuht Endrus Arge võib läinud aastaga rahul olla - ajaloo suurim käive ja teist aastat järjest teeniti ka kasumit.
  • Sileni tegevjuht Endrus Arge võib läinud aastaga rahul olla - ajaloo suurim käive ja teist aastat järjest teeniti ka kasumit. Foto: Liis Treimann
2018. aastal asutatud Silenile oli 2023. aasta mitmes mõttes edukas. Lisaks tegevusajaloo suurimale käibele ja kasumile pälviti aasta eksportööri tiitel võistlusel Eesti Ettevõtlusauhinnad 2023, samuti täideti suurim ühekordne vaikuseruumide tellimus maailma TOP 5 ettevõtete hulka kuuluvale tehnoloogiafirmale. Kes oli tellija, pole avaldatud, kuid antud TOPi moodustavad Meta, Amazon, Apple, Netflix ja Google. Neist Amazon on teada kui SIleni klient, nii et võibolla tellis Silenilt rohkem kui 1300 vaikuseboksi just see e-kaubanduse hiid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele