• 08.10.24, 11:06

ESITA KANDIDAAT | „Aasta logistikategu 2024“ konkurss on avatud!

5. detsembril toimub traditsiooniline Logistika Aastakonverents, kus nagu alati, kuulutame välja ka aasta logistikateo. Kandideeri ise või anna vihje, kes seda preemiat tänavu kõige enam vääriks!
Mullused finalistid: Ringo Eco juht Janek Balõnski, Smartpost Itella Baltikumi turundusjuht Annika Parm, Waybilleri partner ja tiimiijuht Külli Kerem ning Magnetic Group´i tarneahelajuht Kaire Kalve mullusel Logistika Aastakonverentsil auhindu vastu võtmas.
  • Mullused finalistid: Ringo Eco juht Janek Balõnski, Smartpost Itella Baltikumi turundusjuht Annika Parm, Waybilleri partner ja tiimiijuht Külli Kerem ning Magnetic Group´i tarneahelajuht Kaire Kalve mullusel Logistika Aastakonverentsil auhindu vastu võtmas. Foto: Raul Mee
Juba 23ndat korda toimuva konkursi eesmärk on tunnustada logistika valdkonnas saavutatud edu ja väärtuslikke ideid. Osalema kutsume kõiki Eesti ettevõtteid ja organisatsioone, kes tunnevad, et on sel aastal logistika või transpordi vallas midagi erilist korda saatnud. Samuti ootame vihjed väärikate kandidaatide kohta, kes oma tagasihoidlikkusest ei tihka ise kandideerida.
Saatke potentsiaalse aasta logistikateo lühitutvustus: milline oli 2024 aastal ellu kutsutud ja rakendatud logistiline parendus mis kasvatas ettevõtte või tarneahela efektiivsust, keskkonnajalajälge, käivet, kasumit, tarnekindlust, varude ringlemiskiirust, klientide rahulolu, optimeeristegevust või aitas lihtsalt säästa kulusid.
Kokku maksimaalselt 100sõnaline kirjeldus saatke hiljemalt 20. oktoobriks e-posti aadressile [email protected].

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 26.09.24, 10:35
Digitaalne revolutsioon laonduses: Directo teenus WMS Direct aitas Farron Tehnika laoprotsessid uuele tasemele
Tänapäeva kiirelt arenevas ärimaailmas mängib tehnoloogia tööprotsesside efektiivsuse tõstmises olulist rolli. Üks selline uuenduslik lahendus, millest lõikavad suurt kasu mitmed ettevõtted, on Directo uus laohaldussüsteemi liides WMS Direct, mis on loodud spetsiaalselt Directo kasutajatele, kes tegelevad laomajanduse, kaupade liigutamise ja tootmisega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele