• 13.09.24, 13:19

Algas registreerimine konverentsile “Tööstuse äriplaan”. Fookuses ka Leedu tööstus

Tööstussektori uue aasta plaane ja võimalusi lahkav majanduskonverents “Tööstuse äriplaan 2025” toimub seekord 19. novembril 2024. Eraldi võetakse konverentsil fookusesse ka Leedu tööstus.
Tööstuse äriplaan toob igal aastal kokku pea 150 sektori juhti ja liidrit.
  • Tööstuse äriplaan toob igal aastal kokku pea 150 sektori juhti ja liidrit. Foto: Johanna Adojaan
Samal ajal, mil Eesti majandus endiselt langeb, tuleb kohaneda ka mitmete teiste muudatustega, milleks on näiteks rohepööre ja kliimaseadus, aga ka maksumuudatused, konkurentsivõime langus, energiahinnad ja palju muud.
Olulise teemana on viimasel ajal fookusesse tõusnud Eesti ja Leedu võrdlemine, sest viimane näib meist palju paremini hakkama saavad.
Kuidas tunneb end praeguses olukorras tööstussektor? Millele tööstusjuhid järgmisel aastal enim tähelepanu pööravad ja millesse investeerivad? Kus riske näevad?
Tänavu 19. novembril toimuv “Tööstuse äriplaan 2025võtab fookusesse järgmise aasta ja kaugema tuleviku plaanid.
Seekordse konverentsi üks fookusteemadest on ka Leedu tööstuse äriplaan, millest tuleb “otse põllult” rääkima Harju Elekter UAB tegevjuht ja Leedu Töösturite Konföderatsiooni asepresident Tomas Prūsas.
Lisaks esinevad näiteks SEB Panga majandusanalüütik Mihkel Nestor, majandus- ja taristuminister Erkki Keldo ja MKMi tööstusvaldkonna juht Kaspar Peek, Atria Eesti juht Meelis Laande, Incapi juht Otto Richard Pukk, Woodmani juht Tarvo Mardo, ABB Balti riikide ärijuht Jukka Patrikainen jpt.
Konverentsi modereerib Urmas Vaino.
Pane end kirja!
Vaata “Tööstuse äriplaan 2025” progammi ja registreeri SIIN.
NB! Soodsaim hind kehtib kuni 18. septembrini! Alates 3 osalejast rakendub on hind soodsam.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 09.10.24, 15:36
Better World – RS veebipoe keskkonnasäästlikud valikud
Me kõik tahame anda oma panuse keskkonna heaks, kuid seda pole alati lihtne teha. Ühe suurema elektroonika ja tööriistade edasimüüja, RS’i Better World tootevalik on aga mõeldud just selleks, et oleks kergem teha keskkonnasõbralikke ja usaldusväärseid otsuseid, mis on paremad inimestele, planeedile ja teie ettevõttele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele