• 24.01.24, 11:05

Ülikool aitab lihatööstusel leida uusi ekspordivõimalusi

Nõo Lihatööstus teeb koostööd Tartu Ülikooli majandusteaduskonnaga, et kaardistada Eesti toidu läbilöögi võimalusi mujal maailmas.
Tööstuse jaoks on ekspordfimahu suurendamine väga oluline, kinnitab Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees SImmo Kruustük.
  • Tööstuse jaoks on ekspordfimahu suurendamine väga oluline, kinnitab Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees SImmo Kruustük. Foto: Nõo Lihatööstus
„Fakt on, et Eesti toidul puudub ebaõiglaselt seni rahvusvaheline ja tõeliselt suur edulugu. Ja fakt on ka see, et Eesti toidutootmise ja laiemalt töötleva tööstuse jaoks on ekspordimahu suurendamine väga oluline,“ ütles Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.

Seotud lood

Uudised
  • 27.09.23, 07:30
Nõo lihatööstus pürib disainmõtlemise toel Rootsi turule
Viimased turbulentsed ja kriisidest kubisevad aastad on lihatööstuse turutunnetuse pea peale pööranud. Nõo Lihatööstuse kohaselt tuleb järgmisi trende ja tarbijate soove ennustada vahel lausa kõhutunde pealt. Viimastel aastatel on neil tootearenduses olnud abi disainmõtlemise põhimõtete rakendamisest.
Uudised
  • 09.01.24, 09:52
Eksport kukkus novembris aastaga 12 protsenti
Elektri- ja puidutoodete ekspordi kukkumise tõttu langes novembris kaupade eksport 12% ehk 1,5 miljardile eurole. Import kukkus 19%.
  • ST
Sisuturundus
  • 30.10.24, 12:52
20+ aastat kogemusi: Aindpro Automation toob tootmistööstusesse innovatsiooni

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele