Nõo Lihatööstus läks suurima kohalikul kapitalil lihatööstusena üle täielikult roheenergial põhinevale tootmisele, mis oli osa ettevõtte mahukast keskkonna- ja investeeringuprogrammist.
- Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük. Foto: Nõo Lihatööstus
„Üleminek 100% roheenergial tootmisele ja vastava rohesertifikaadi saavutamine oli vaid üks lõik meie eesmärgistatud keskkonnapoliitikast,“ ütles Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük pressiteates. „Alustasime pakenditest, seal kasutatud plasti koguse vähendamisest ja keskkonnasõbralike värvide kasutamisest, veopakenditest, nüüd roheenergia – astume iga päev üha uusi jõulisi samme keskkonnahoiuks.“
Seotud lood
Järgmise aasta eelarvet tehes kompame pimeduses, sest ei tea, mida sisend- või tooraine hinnad edasi teevad, avas Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük novembris Tööstuse äriplaani konverentsil oma uue aasta mõtteid.
Järgmisel aastal tähistab Nõo Lihatööstus oma 30. tegutsemisaastat. Ettevõte sai loodud 1992. aastal Nõo kolhoosi vorstitsehhi ruumides ning esimeseks tooteks oli legendaarne Nõo rulaad, mida valmistati toona 100 kilo päevas. Nüüdseks kuulub Nõo portfelli üle 400 lihatoote, mida on Nõo Lihatööstuse nõukogu esimehe Simmo Kruustüki sõnul väga palju, kuid tegemata ju ka jätta ei saa ning tootearendus käib pidevalt täiskäigul edasi.
Tallinna Direktorite Klubi andis täna üle järjekordse „Aasta noore juhi“ preemia, mille pälvis OÜ Nõo Lihatööstus nõukogu esimees ning müügi ja turundusdirektor Simmo Kruustük.
Möödunud aastal parima pereettevõtte tiitliga pärjatud Nõo Lihatööstuse nõukogu uue liikmena alustab Katrin Kruustük, mis aitab saavutada strateegilist eesmärki olla eelistatuim lihatööstus lisaks Eestile ka Lätis ja Leedus.
Kiiresti muutuvad ajad nõuavad valmisolekut kiireteks arenguteks ka ettevõtetes ning töötajate oskustes. Pidev areng ja enesetäiendus pole tänases maailmas erand, vaid argipäev. Selle eest, et püsida järjel keevitamismaailmas toimuvaga, kannab Eestis hoolt Weldman.