• 26.06.23, 09:54

Suur kaart kerkivatest tehastest: Ida-Virumaale tekib üle 2500 töökoha

Äripäeva sõsarleht Delovõje Vedomosti kaardistas Ida-Virumaal hiljuti avatud või lähiaastatel rajatavad tehased ning jõudis ootamatu järelduseni: piirkonda kavandatakse rohkem töökohti, kui on hiljutiste kurikuulsate sulgemiste tagajärjel kadunud.
Suur kaart kerkivatest tehastest: Ida-Virumaale tekib üle 2500 töökoha
Kirde-Eesti on traditsiooniliselt olnud tööstuse, energeetika ja põlevkivi kaevandamise piirkond, kuid mitu vana tööstushiiglast on välja surnud. Nende asemele on tekkimas muudel tehnoloogiatel põhinev uus tööstus.
Alloleval interaktiivsel kaardil on nähtavad suurimad kavandatavad investeeringud Ida-Virumaa tööstusesse ja viimase aja kurikuulsamad ettevõtete sulgemised.
Kaart koosneb kahest osast. Esimene on Ida-Virumaa lääneosa, teine idaosa. Peamiselt on uued tootmised koondunud Kohtla-Järve ümbrusesse ja Narva. Kaardi mõlema osa vaatamiseks kasutage allolevat nuppu. Uue tehase üksikasjade vaatamiseks klõpsake kujutisel.
Loe kerkivate tehaste ülevaadet Äripäevast.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 26.09.24, 10:35
Digitaalne revolutsioon laonduses: Directo teenus WMS Direct aitas Farron Tehnika laoprotsessid uuele tasemele
Tänapäeva kiirelt arenevas ärimaailmas mängib tehnoloogia tööprotsesside efektiivsuse tõstmises olulist rolli. Üks selline uuenduslik lahendus, millest lõikavad suurt kasu mitmed ettevõtted, on Directo uus laohaldussüsteemi liides WMS Direct, mis on loodud spetsiaalselt Directo kasutajatele, kes tegelevad laomajanduse, kaupade liigutamise ja tootmisega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele