• ST
  • 05.04.23, 10:29

Multivaci pakendilahendused lahendavad nii väikese kui suure tootja väljakutsed

Pakenditele ja nende kasutamisele on seatud seoses ohutuse, ringmajanduse ning transpordiga mitmeid nõudeid, mis on aastate jooksul karmistunud. „Nii need nõuded kui ka uued materjalid ja tehnoloogiad on muutnud tootjate jaoks pakendimaailmas orienteerumise kohati keeruliseks ning seetõttu on kõige mõistlikum kaasata otsuste tegemisse oma ala ekspert,” soovitab Multivac Oy Eesti juht Rain Haava.
Multivaci pakendilahendused lahendavad nii väikese kui suure tootja väljakutsed
Täislahendusi pakkuv Multivac on Eestis pakendamise valdkonnas üks tuntumaid tegijaid, kelle pakendeid ja tehnoloogiat kasutavad praktiliselt kõik meie suuremad liha- ja piimatööstused ning meditsiini-, tarbe- ja tööstuskaupade tootjad. „Ehk kui kiigata ükskõik millise pere koju või külmkappi, leiab sealt meie pakendi. Meie partnerid on kõik Eesti liha-, kala-, pagari-, piima- ja juustutööstused ning pakendame ka värskeid aed-, juur- ja köögivilju. jms,” loetleb Haava.
Multivac Oy Eesti juht Rain Haava
  • Multivac Oy Eesti juht Rain Haava
Multivaci tooteportfelli kuuluvad pakendid, pakkimisseadmed ja -masinad, etikettimis-, kaalumis- ja testimislahendused ning viilutus-, doseerimis- ja taignatöötlemissüsteemid, mis on mõeldud nii väiketootjatele kui ka suurele tööstusliku mastaabiga tootjatele. Ettevõtte eesmärk on leida lahendus kõigile pakendamisprobleemidele.

Pakkimine tähendab kaugelt enamat kui lihtsalt pakendit

Esmalt pakub Multivac kliendi tootele välja sobiva pakendi, mis on atraktiivne, turvaline ja kaalult kerge ning vastab muudele kliendi jaoks olulistele kriteeriumitele. Edasi tuleb pakkimine muuta tootja jaoks võimalikult kiireks, mugavaks ja kulupõhiseks, näiteks saab automaatsesse tootmis- ja pakkimisprotsessi integreerida tooteetikettide paigaldamise ning tõhusad kontrollilahendused alates kontrollkaalust ja metallidetektorist kuni visuaalse või röntgenkontrollisüsteemini. Multivac aitab optimeerida tootmisvoogu, pakkimist, laadimist ning kastide sobivat asetust transpordiks.
Mis on ühist meie poelettidel ja kohvikutes müüdavatel saiakestel, pirukatel, croissantidel? Tõenäoliselt on need kõik toodetud FRITSCHi liinil. Kvaliteetsete küpsetiste lahendused – selle poolest on Saksamaa ettevõte FRITSCH tuntud juba peaaegu 100 aastat ja tänasel päeval kuulub FRITSCH Multivac gruppi. FRITSCHi filosoofia järgi kohalduvad masinad taignaga, mitte tainas masinaga ning seetõttu kuuluvad need taignatöötlemislahendused igasse kõrge kvaliteedistandardiga pagaritöökotta. FRITSCH seadmed suudavad juhtida kogu protsessi alates taignalehtede valmistamisest kuni töötlemiseni.
Innovaatilise võimalusena pakub Multivac vaakum- ja gaasipakendeid, mis võimaldavad pakkida mitmesugustes kujundites ja suurustes tooteid, on täiesti hügieenilised ning pikendavad toote säilivusaega. Väga efektiivsed on Multivaci toiduainete viilutamislahendused nagu TVI, mis garanteerivad, et kõik viilud on identsed ning need pakendatakse pärast viilutamist automaatselt õigesse pakendisse. Pakkimise juures oluline lisateenus on dosaatorsüsteem, tänu millele on näiteks kõik pakendatud lihaportsud ühe kaaluga.
„Enam kui 60 aastat on Multivaci eesmärk olnud olla oma valdkonna parim. Ettevõtte unikaalsus seisneb väga laias valikus toodetes, teenustes ja läbimõeldud kontseptsioonides, mis on loodud viima klientide tootlikkuse maksimaalsele tasemele,” tutvustab Haava. „Pakkimine ei tähenda enam ammu ainult pakendit ning sellega töötavat inimest, vaid läbimõeldud täislahendust, mis vähendab tänu oma automatiseeritusele inimlike vigade tekkimist ning suurendab töötlemis- ja pakkimislahenduste tõhusust. Oleme teinud palju ära ka digitaliseerimises, et kliendid saaksid maksimaalse tootlikkuse tagamiseks jälgida ja juhtida kogu oma liini ühe ühtse kasutajaliidese kaudu.”
Väga oluline osa efektiivsusest tuleb seadmete õigeaegsest hooldusest ning seetõttu tuleb see alati ette võtte pigem ennetavalt kui liiga hilja. Tähtis on ka, et hoolduse viib läbi oma ala spetsialist. Multivac müüb, tarnib, hooldab ja remondib pakkeseadmeid läbi kogu nende elutsükli ning aitab oma kliente ka vajalike materjalide tellimisega. „Ükskõik milline idee või mure teil seoses toodete pakkimisega tekib, oleme valmis vastama küsimustele ning töötama välja just teie ettevõtte jaoks kõige efektiivsema lahenduse,” lisab Haava.
Multivaci peakontor asub Saksamaal. Eestis tegutseb Multivac aastast 2006, koondades ühte ettevõttesse Baltikumi ja Soome turud.
Huvi korral võtke julgelt ühendust!
MULTIVAC Oy Eesti filiaal, telefon 525 0962, e-post: [email protected]
Vaata ka ee.multivac.com

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 14:42
Lihtne lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks - Infopanga võlaregister
Ettevõtte juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnikega ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada ettevõtte rahavoogusid ja tekitada täiendavat stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav protsess, eriti kui sellega kaasnevad pidevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister pakub aga tõhusat lahendust, mis aitab juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele