• 19.08.24, 14:00

Mööblitööstus sihib tänavu 2,5‑kordset käivet ja otsib kasvu kruiisisektorist

Möödunud aastal 2024. aastaks 14‑miljonilise käibesihi seadnud Standard peab tänavu leppima 10 miljoniga, mis tähendab siiski 2,5‑kordset kasvu. „Eesmärk meil täis ei tule, aga eesmärk peabki kõrge olema, juhina tahaks alati paremat tulemust,“ räägib Standardi juht Jonatan Karjus saates.
Standardi juht Jonatan Karjus.
  • Standardi juht Jonatan Karjus. Foto: Raul Mee
"Tööstusuudised eetris" saates on juttu nii ettevõtte käekäigust ja tulevikuplaanidest kui ka mööblitööstusest tervikuna. Fookuses on ka maksumuudatused ja ootused uuele majandus- ja tööstusministrile. Saadet juhib Harro Puusild.
Karjus räägib saates, et eelmise aasta suvi oli ettevõtte jaoks uus start. „Komplekteerisime tehase juulis ning alustasime tootmise ja müügiga augustis. See aasta oleme suutnud kõvasti kasvada,“ lisab noor tööstusjuht, kelle sõnul otsib ettevõte uut kasvu näiteks kruiisisektorist.
„Ma ei näe turu kiiret paranemist, see võtab natuke aega, kui vaadata geopoliitiliselt, mis maailmas juhtub,“ hindab ta majandusolukorda. „Praegu on väga segane aeg.“
Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 26.09.24, 10:35
Digitaalne revolutsioon laonduses: Directo teenus WMS Direct aitas Farron Tehnika laoprotsessid uuele tasemele
Tänapäeva kiirelt arenevas ärimaailmas mängib tehnoloogia tööprotsesside efektiivsuse tõstmises olulist rolli. Üks selline uuenduslik lahendus, millest lõikavad suurt kasu mitmed ettevõtted, on Directo uus laohaldussüsteemi liides WMS Direct, mis on loodud spetsiaalselt Directo kasutajatele, kes tegelevad laomajanduse, kaupade liigutamise ja tootmisega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele