Veebruaris toiduainetööstusettevõtte Lunden Foodi tegevjuhina alustanud Evelin Toomela seab oma juhtimisperioodi prioriteetideks senise edu hoidmise ja edasise kasvu. Ettevõte plaanib laienemist uutele turgudele, suurendab tootmisvõimekust ning panustab keskkonnasõbralikkusele ja innovatsioonile.

- Plaan on senise kasvustrateegiaga jätkata ja ka tehast laiendada, ütleb Lunden Foodi juht Evelin Toomela. Foto: Erakogu
Jaanuaris
teatas Lunden Foodi pikaajaline juht
Ülo Rekkaro, et loobub tegevjuhi ametist ja uueks juhiks saab saab senine müügi- ja turundusdirektor
Evelin Toomela, kellel täitus detsembris viis aastat
Lunden Foodis.
Toomela ütles Tööstusuudistele, et ettevõtte jaoks on oluline jätkata kvaliteetsete toitude tootmist, mis vastavad tarbijate ootustele ja muutuvatele regulatsioonidele. „Peamine prioriteet on hoida seda, mis on juba aastatega üles ehitatud ja samal ajal ettevõtet veelgi arendada. Näen, et lisaks sellele, et brändi edasi arendada, on meil potentsiaali veel kasvada ja eesmärgiks on viia ettevõtte tooted veelgi kaugematele turgudele, kui täna,“ sõnas Toomela.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Selgus, kes saab uueks juhiks
Lunden Foodi tegevdirektor Ülo Rekkaro lahkub ametist ja uus juht alustab 1. veebruarist, selgus Äripäeva raadio saates „Poliitikute töölaud“.
Ettevõte palkas üle 30 töötaja
Ettevõtte tulemused olid 2023. aastal loodetust oluliselt paremad, kirjutab Lunden Foodi juhatus värskes majandusaasta aruandes.
“Keerukas on Eesti majanduses, kui kogu aeg tehakse maha”
"Kui minu ettevõttes järgneks igale otsusele osakonnajuhtide hirmus madin, et vale otsus, tuleb ümber teha, siis oleks keeruline," märgib saates "Poliitikute töölaud" Lunden Foodi tegevdirektor Ülo Rekkaro, kes kutsub üles vastu võetud otsuseid Eestis vähem maha tegema.
Selgusid parim liha-, kala-, pagari- ja kondiitritoode
Eesti Parima Toiduaine konkursi komisjon hindas kahe päeva jooksul ligikaudu sadat uut kodumaist toodet ja selgitas välja iga toidukategooria võitjad, mis lähevad püüdma parima toiduaine tiitlit. Eile selgusid konkursi hõbemärkide jagamisel 2024. aasta parim liha-, kala-, pagari- ja kondiitritoode.
Saue vallas Laagris on valminud rahvusvahelise toiduainetööstuse Solina uus 15 000 ruutmeetrine tootmiskompleks. Selleks, et tehase logistika oleks sujuv, kiire ning turvaline, tegi Forus koostöös ettevõttega GoSwift nutika turvalahenduse. Lisaks hoolitseb Forus kogu territooriumi turvalisuse ja nõrkvoolusüsteemide hoolduse eest.