• 11.04.23, 15:03

„Eesti Parima Toiduaine“ konkursi meedia lemmik on Saare Kala „Leegitatud lõhefilee“

„Eesti Parima Toiduaine“ konkursil traditsiooniks saanud toidu-, tarbija- ja majandusajakirjanikest ning toidublogijatest koosnev pressižürii valis tänavu taas meedia lemmikut. Pressižürii südamed võitis Saare Kala õrnalt soolatud ja ehtsal tulel küpsetatud leegitatud lõhefilee.
Pressizürii liikmed tegid otsuse maitse järgi.
  • Pressizürii liikmed tegid otsuse maitse järgi. Foto: Toiduliit
Nahaga lõhefilee on küpsetatud madalal kuumusel, et säiliks lõhele omane maitse ja mahlasus. Küpsetatud filee pealispind leegitatakse aga ehtsal tulel, et tuua esile lõhe hõrk maitse. Tegemist on uudse küpsetamise ja ehtsal tulel leegitamise tehnoloogiaga. Toode on tänavu pälvinud „Eesti Parima Toiduaine“ konkursi hõbemärgise kui Parim kalatoode 2023.

Seotud lood

Uudised
  • 24.03.23, 16:34
„Eesti Parimad Toiduaine“ konkursi hõbemärgid on selgunud
„Eesti Parima Toiduaine“ konkursi hõbemärke jagati kokku 11 kategoorias. Piirkondlike väiketoodete võitjad selguvad järgmisel nädalal ning kuldmärgid ehk selle aasta Eesti parimad toiduained aprillis.
Uudised
  • 14.03.23, 08:02
Parima toiduaine märgist püüab 137 eestimaist toodet
Toiduliit korraldab 29. korda „Eesti Parima Toiduaine” konkurssi, et tunnustada toiduteadlaste ja Eesti inimeste abiga välja möödunud aastal poelettidele jõudnud parimaid Eestis toodetud toidutooteid. Tänavu püüab parima toiduaine tiitlit 137 eestimaist toodet 50 ettevõttelt.
  • ST
Sisuturundus
  • 30.10.24, 12:52
20+ aastat kogemusi: Aindpro Automation toob tootmistööstusesse innovatsiooni

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele