• 02.07.20, 10:33

Kogemus: kuidas kohaneti uue reaalsusega toidutööstuse töökorralduses

Tundub ju elementaarne, et toidupoodi minnes on hakklihapakk riiulil alati olemas. Aga isegi koroonakriisi puhkedes ei tekkinud üldiselt olukorda, kus riiulid oleksid tühjad olnud. Toiduainetööstuses tuli aga aina karmimaid ohutusnõudeid järgides tööd edasi teha. Kogemusest, kuidas uue reaalsusega toidutööstuse eesliinil kohaneti, räägib Eesti suurima toidutööstuse HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere.
Kogemus: kuidas kohaneti uue reaalsusega toidutööstuse töökorralduses
  • Foto: Marek Metslaid
Toidutööstuse eesliin on üks paljudest töökohtadest, mis eeldab füüsilist kohapeal viibimist. Igapäevane töö lihatööstuse tootmisliinil tähendab näiteks liha lõikamist, kaalumist, toodete valmistamist, pakendamist ja omakorda pakendatud lihatoodete komplekteerimist kauplustesse saatmiseks. Seda peab tegema hoolimata sellest, kas on tavaline argipäev või eriolukord. Toidutööstus pingutab pidevalt selle nimel, et seada oma töötajate ja tarbijate tervis esikohale ning seejuures kõiki ettevaatusabinõusid täita. Kuigi koroonakriis ei toonud tootmisliinidel töötavatele inimestele totaalselt erinevaid tööpraktikaid, siis sellele vaatamata tõhustas HKScan ka oma vastavaid ohutus- ja turvameetmed märgatavalt

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 29.10.24, 13:19
Weldman toob keevitamismaailma uued põnevad võimalused ning õppemeetodid
Kiiresti muutuvad ajad nõuavad valmisolekut kiireteks arenguteks ka ettevõtetes ning töötajate oskustes. Pidev areng ja enesetäiendus pole tänases maailmas erand, vaid argipäev. Selle eest, et püsida järjel keevitamismaailmas toimuvaga, kannab Eestis hoolt Weldman.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele