• 22.04.16, 17:01
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Eesti Parim Toiduaine 2016 on Balbiino Mango Smuutike

Täna toimunud Eesti toiduainetööstuse X aastakonverentsil „Toit ja tervis“ kuulutati välja Eesti Parim Toiduaine 2016 konkursi võidutoode, milleks on sorbett Balbiino Mango Smuutike.
Balbiino Mango Smuutike
  • Balbiino Mango Smuutike Foto: Balbiino
Toiduainetööstuse konverentsi ja Eesti Parima Toiduaine konkurssi korraldanud Toiduliidu juhataja Sirje Potisepa sõnul on tervis ja toidu tervislikkus olnud viimaste kuude jooksul avalikus diskussioonis väga sagedasti esinevad märksõnad.
„Ka Eesti Parim Toiduaine 2016 tiitlivõitja puhul oli tunda selget püüdlust pakkuda tarbijatele maiustamiseks kergemat ja figuurisõbralikumat alternatiivi,“ ütles Potisepp. „Jäätisemaailmas pole palju neid tootjaid, kes võtaks riski ja suunaks oma toote naistele, kes tavaliselt eriti jäätist ei söö. Balbiino tegi seda ja edukalt – Balbiino 0% rasvasisaldusega ja kõigest 80 kCal energiaväärtusega väike ja kerge jäätis tunnistati parimaks magustoiduks ning rõõmustab eesseisval suvel kindlasti paljusid suuri ja väikeseid maiasmokkasid,” lisas ta.
Pikemalt loe Äripäeva teemaveebist Kaubandus.ee.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 29.10.24, 13:19
Weldman toob keevitamismaailma uued põnevad võimalused ning õppemeetodid
Kiiresti muutuvad ajad nõuavad valmisolekut kiireteks arenguteks ka ettevõtetes ning töötajate oskustes. Pidev areng ja enesetäiendus pole tänases maailmas erand, vaid argipäev. Selle eest, et püsida järjel keevitamismaailmas toimuvaga, kannab Eestis hoolt Weldman.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele