• 20.02.13, 11:27
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Maxima avab 60 töötajaga kulinaaria- ja kondiitritsehhi

Täna alustab Põhja-Tallinnas tööd Maxima kulinaaria- ja kondiitritsehh, kus saab tööd 60 inimest.
Tsehhis valmib iga päev 120 nimetust salateid, lihatooteid ning torte ja kooke, kokku kolm tonni toodangut. Tsehh hakkab kaubaga varustama Maxima Harjumaa, Rapla, Haapsalu ja Kuressaare kauplusi.
Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaidi sõnul investeeriti uude tsehhi  ligi 450 000 eurot. Tooteid valmistatakse tema sõnul peamiselt eestimaisest värskest toorainest. "Suur osa toodetest valmib spetsiaalselt Eesti tarbija maitse-eelistustele koostatud retseptide põhjal," lisas Erilaid.
"Tänu mullu Tallinnas avatud esimestele Maxima XX supermarketitele ja uutele supermarketitele Maardus ning Tartus on meie oma köögi salatite, sooja valmistoidu, lihatoodete ning magusroogade läbimüük kasvanud võrreldes 2011. aastaga enam kui 40 protsenti," märkis Maxima avalike suhete juht.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 27.02.25, 16:45
Solina uue tootmishoone turvalahendus muudab tehase töö sujuvaks ja hoiab kokku aega ning raha
Saue vallas Laagris on valminud rahvusvahelise toiduainetööstuse Solina uus 15 000 ruutmeetrine tootmiskompleks. Selleks, et tehase logistika oleks sujuv, kiire ning turvaline, tegi Forus koostöös ettevõttega GoSwift nutika turvalahenduse. Lisaks hoolitseb Forus kogu territooriumi turvalisuse ja nõrkvoolusüsteemide hoolduse eest.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele