• 18.04.11, 08:32
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Talleggi juht: see on super!

Talleggi juht Teet Soorm arvas, et ülesuitsutatud kanaviinerite tunnistamine parimaks uudistooteks töödeldud lihatoodete kategoorias on lihtsalt super.
"Super! Ma ütlen super ja kõik! Ma ei kommenteeriks seda rohkem, jah," vastas Soorm reedel küsimusele, kuidas ta kommenteerib seda, et Talleggi ülesuitsutatud kanaviiner osutus omas kategoorias parimaks uudistooteks.
Uuringufirma Nielsen valis edukaimad toidu- ja esmatarbekaubad summeerides 2010. aasta müügiandmed ja tarbijauuringu tulemused.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 23.10.24, 11:36
Eesti Keevitusühing kutsub keevitusinseneri kursusele
Kursus on rahvusvaheliselt tunnustatud ja eksportturgudel aktsepteeritud keevitusinseneri pädevust tõendav kutseharidus. Kursus käsitleb laiapõhjaliselt keevitusprotsesse, materjale ja tööstusstandardeid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele