• 13.08.09, 21:07
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Eesti viib Venemaale ca 2700 t piimatooteid kvartalis

Põllumajandusministeerium ütles Äripäevale, et Eesti tootjad veavad Venemaale põhiliselt piimapulbrit, vadakut ja vadakutooteid, võid ning juustu.
Tänavu esimese kolme kuuga moodustas piima ja piimatoodete eksport Venemaale 58,9 miljonit krooni. Mullu I kvartalis oli ekspordimahuks 66 miljonit krooni.
2009. a I kvartalis viidi Eestist Venemaale 40 tonni piimapulbrit, 1600 tonni vadakut ja vadakutooted 300 tonni võid ja 766 tonni juustu.
"Igasugune antibiootikumijääkide esinemine toorpiimas on keelatud nii ELi liikmesriikides kui ka Venemaal," vahendas põllumajandusministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja Janika Salev ametnike kiirkommentaari Venemaa ja Leedu vahel puhkenud nn piimasõjale.

Seotud lood

Uudised
  • 15.07.09, 20:21
Valgevene ja Ukraina vahel võib lahvatada suhkrusõda
Valgevene suhkru eksport Ukrainasse kasvab iga kuuga ja see on Ukraina poliitikud ärevaks teinud, vahendas charter97.org.
Uudised
  • 13.08.09, 19:29
Leedu ja Venemaa totaalse kaubandussõja künnisel
Venemaa kuulutas välja järjekordse piimasõja, seekord Leeduga, kirjutas Kommersant. Venemaa ja Leedu konflikt on paisunud niivõrd ulatuslikuks, et ähvardab võtta täiemahulise kaubandussõja mõõtmed.
Uudised
  • 23.07.09, 14:51
Venemaa tahab Valgevene piimatööstused üle võtta
Hiljuti 1300 Valgevene piimatoote sisseveo keelanud Venemaa soovib üle võtta rea naaberriigi piimatööstustest, kuid Valgevene pole nõus loovutama rohkem kui 50% ettevõtte aktsiapakist.
Uudised
  • 07.06.09, 11:07
Venemaa kuulutas Valgevene piimatoodetele sõja
Venemaa riiklik tarbijajärelevalve blokeeris 6. juunil ligi 500 Valgevene piimatoote sisseveo. See on tootjatele tõsine löök, vahendas Valgevene uudisteportaal charter97.org.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 14:42
Lihtne lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks - Infopanga võlaregister
Ettevõtte juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnikega ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada ettevõtte rahavoogusid ja tekitada täiendavat stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav protsess, eriti kui sellega kaasnevad pidevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister pakub aga tõhusat lahendust, mis aitab juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele