• 05.01.09, 11:10
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Rakvere LK omanik vahetas juhi välja

HKScan lasi päevapealt lahti juhatuse esimehe Kai Seikku. Ettevõtte finantsdirektor Matti Perkonoja tegutseb ajutise juhatuse esimehena, vahendas Bloomberg.
Seikkule tuli vallandamine üllatusena, kirjutas Taloussanomat. Omanikega oli Seikku sõnul selle hetkeni olnud hea koostöö. „Ega vallandamist ei oska ju kunagi oodata,“ ütles Seikku.
Tema arvates ei olnud põhjuseks ettevõtte majanduslik olukord, kolmanda kvartali tulemused andsid tulevikuks tugeva aluse.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 14:42
Lihtne lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks - Infopanga võlaregister
Ettevõtte juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnikega ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada ettevõtte rahavoogusid ja tekitada täiendavat stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav protsess, eriti kui sellega kaasnevad pidevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister pakub aga tõhusat lahendust, mis aitab juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele