• ST
  • 23.10.24, 11:36

Eesti Keevitusühing kutsub keevitusinseneri kursusele

Kursus on rahvusvaheliselt tunnustatud ja eksportturgudel aktsepteeritud keevitusinseneri pädevust tõendav kutseharidus. Kursus käsitleb laiapõhjaliselt keevitusprotsesse, materjale ja tööstusstandardeid.
Eesti Keevitusühing kutsub keevitusinseneri kursusele
Kursuse lõpetanud keevitusinsener suudab planeerida ja juhtida keevitusprojekte, hinnata keevitustehnoloogiate efektiivsust ja produktiivsust ning tuvastada ja korrigeerida keevitusprotsesside võimalikke puudusi enne, kui need põhjustavad kulukaid kvaliteediprobleeme.
Keevitusinseneri pädevust ja diplomit on vaja just rahvusvahelisel turul tegutsevatele töösturitele, näiteks sellistes kasvavates segmentides töötamisel, kus kasutatakse eksootilisi materjale nagu titaan, nikkel, kõrgtugevad roostevabad terased jne. Samuti on kvalifikatsioon nõutud erinevate meil laialt levinud tootestandarditega - näiteks raudteetööstus, ehitus, tuumaenergeetika, surveseadmed, petrokeemia, offshore, õli- ja gaasitööstus.
2024. aasta kevadel osales kursusel 20 inseneri. Kursuse raames külastasime keevitusseadmete tehaseid Soomes ja Ljubljanas, metallitootjaid ja TALTECH mehaanika katselaborit Eestis, läbisime nädalase praktilise õppe Ljubljana keevitusinstituudis. Praktika käigus saavad kõik insenerid kätt harjutada vähem ja rohkem levinud keevitusprotsessidega – käsilaser, MIG/MAG, TIG, mikroplasma ja gaaskeevitus. Eesseisval kursusel oleme lisaks võtnud plaani SSAB terasetehase külastuse Soomes Oulu lähedal, et tutvuda uudsete keskkonnasõbralike lehtmaterjali lahendustega.
Kursuse toimumise aeg: 13.01.-14.05.2025
Kursusele registreerimise tähtaeg: 30.11.2024
Vaata täpsemat infot ja ajakava meie kodulehelt: IWE/IWT/IWS DIPLOMIÕPE - Eesti Keevitusühing (keevitusuhing.eu)
Registreeru kursusele: [email protected]

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 14:42
Lihtne lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks - Infopanga võlaregister
Ettevõtte juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnikega ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada ettevõtte rahavoogusid ja tekitada täiendavat stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav protsess, eriti kui sellega kaasnevad pidevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister pakub aga tõhusat lahendust, mis aitab juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele