• 01.06.21, 14:00

Kulinaaria juht Heinver: "Digitaliseerimise projektis tuleb endale jätta ajapuhver"

Saate "Digipööre kaubanduses ja tööstuses" külaliseks on Kulinaaria OÜ juht Andres Heinver.
Kulinaaria OÜ juht Andres Heinver.
  • Kulinaaria OÜ juht Andres Heinver. Foto: Äripäev
Saates tuleb juttu sellest, miks võttis Kulinaaria ette tootmise laiendamise? Kuidas nägi välja digitaliseerimise ja robotiseerimise protsess? Kuidas on hinnatud investeeringute tasuvust ja mis alusel otsuseid tehtud? Kas võidud on ainult rahalised või ka kaudsemad? Mis on olnud suurimad õpetunnid digitaliseerimise teekonnal ning kuidas Andres Heinver juhina selles protsessis arenenud on?
Saadet juhib Hando Sinisalu.
Kuula saadet siit:
Kulinaaria juht Heinver: "Digitaliseerimise projektis tuleb endale jätta ajapuhver"
00:00

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 25.03.25, 21:32
Tõstukite maaletooja Liftesti valikust leiab korvtõstuki iga töö jaoks
Kevaditi aktiviseerub töö ehitus- ja energiasektoris mis suurendab nõudlust erinevate tõstukite järele. Uute ja kasutatud tõstukite müügi ning hooldusega tegeleva ettevõtte Liftest OÜ tegevjuht Marek Lemsalu nendib, et nende hooaeg on hoogsalt alanud ja jätkuvalt esindab ettevõte Eestis kolme maailma tipptootja kaubamärke Ommelift, Socage ja JLG.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele