• 14.10.24, 12:08

Galerii: seminar-ringsõit Yook, Fibenol ja A. Le Coqi tehastesse

Tööstusuudised.ee käis koos 45 tööstusjuhiga ringsõit-seminaril “Energia- ja ressursitõhusad lahendused tööstuses”. Ühe päeva jooksul külastati Yook Productioni, Fibenoli ja A. Le Coqi tehaseid ning jagati parimaid praktikaid.
Ringreisil käigus külastati ka FIbenoli arendustehast.
  • Ringreisil käigus külastati ka FIbenoli arendustehast. Foto: Tööstusuudised.ee
10. oktoobril toimunud seminar-ringsõit viis sel korral tutvuma kolme tehase energia- ja ressursitõhusate lahendustega.
Tegemist on justkui konverentsiga ratastel, mis pakub võimalust kuulata kasulikke ettekandeid nii sõidu ajal kui tehastes kohapeal. Sel aastal käidi külas mullu aasta kestliku ettevõtte tiitli pälvinud joogitööstuses A. Le Coq, hiljuti tootmise käivitanud kaerajooki tootvas Yook Productioni uues tehases ning puidujääke väärindava Fibenoli katsetehases.
Oma teadmisi ja kogemusi jagasid Yook Productioni peatehnoloog Aram Kazarjan ja tehnikaalane konsultant Lembit Kriskamägi. Fibenoli lahendusi tutvustasid jätkusuutlikkuse juht Katrin Jõgi ja arendustehase juht Silver Rõõmussaar. A. Le Coqi kogemusi jagasid energeetika- ja haldusjuht Argo Normak, energiatõhususe spetsialist Erkki Jõgi ning kestlikkuse spetsialist Hanna Uibokand.
Sõidu ajal jagasid oma kogemusi ABB hooldusvaldkonna ekspert Sven Parras ja mootorite valdkonna ekspert Ivar Rätsep, samuti Schöttli Keskkonnatehnika juht Tarmo Juhanson ja tehnikadirektor Indrek Salis.
Tööstussümbioosist rääkis TalTechi ärikorralduse instituudi jätkusuutliku väärtusahela juhtimise valdkonna doktorant-nooremteadur Margit Kull.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 09.10.24, 15:36
Better World – RS veebipoe keskkonnasäästlikud valikud
Me kõik tahame anda oma panuse keskkonna heaks, kuid seda pole alati lihtne teha. Ühe suurema elektroonika ja tööriistade edasimüüja, RS’i Better World tootevalik on aga mõeldud just selleks, et oleks kergem teha keskkonnasõbralikke ja usaldusväärseid otsuseid, mis on paremad inimestele, planeedile ja teie ettevõttele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele