Autor: Ekaterina Mereminskaya • 17. aprill 2024

Wolf Groupi kaks tütart tegutsevad Venemaal rahulikult edasi

Eesti ehitusvahutootja Wolf Group jätkab äri Venemaal: Delovõje Vedomosti veendus, et mõlemad ettevõtte tütarfirmad tunnevad ennast hästi, nimetavad sõda spetsoperatsiooniks ja plaanivad aktiivselt Narva jõe taga areneda.
Wolf Groupi juhtfiguurid Jaanus Paeväli ja Jaan Puusaag 2013. aastal.
Foto: Andras Kralla

„Wolf Group ei soovi oma Vene tootmisüksuse saatuse kohta infot jagada“ – sellise pealkirjaga uudis ilmus ERRi uudisteportaalis. Seal seisis, et Wolf Groupi kodulehel oli veel eelmisel sügisel info Venemaa tehase kohta, mis oli ka skandaalse Metaprindi endine põhipartner, praegu aga kontserni kodulehelt teavet Venemaal tegutsemise kohta ei leia.

ERR kirjutas reedel, et seda, kas tegu on aktiivselt tegutseva tootmisüksusega, ei õnnestu kontrollida – Wolf Groupi juhtkond ei soovi sellel teemal suhelda.

Äripäeva venekeelne sõsarleht Delovõje Vedomosti tutvus Wolf Groupi kahe tütarfirma majandusaasta aruannetega, aga leidis ka hulga kaudseid tõendeid sellest, et ettevõte oma tegevust kokku pakkida ei plaani.

Loe pikemat lugu Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077