Autor: Tööstusuudised.ee • 21. märts 2024

Euroopa suurimal süvatehnoloogia messil tutvustatakse Eesti iduettevõtete tooteid

Startup Estonia programmi ja Eesti Suursaatkonna Pariisis kaasabil tutvustavad Eesti süvatehnoloogia iduettevõtted oma tooteid ja teenuseid täna algaval Euroopa suurimal süvatehnoloogia valdkonna konverentsil Hello Tomorrow.
Teiste seas tutvustab oma uuenduslikke pakkematerjale messil ka puidutööstuse idufirma RAIKU. Pildil firma kaasasutaja Karl-Joosep Pärtel.
Foto: Raul Mee

Startup Estonia teadusmahuka iduettevõtluse projektijuht Inga Kõue sõnas, et Eesti suureks eesmärgiks on viia teadlaste avastused ja teadmised inimesteni reaalsete toodete ja teenustena. “Meie eesmärgiks on luua eeldused, et süvatehnoloogiaettevõtted täidaks tulevikus Eesti majanduses olulist rolli ning Eesti kasvaks globaalseks teaduskeskuseks, mis meelitaks siia innovaatiliste iduettevõtete asutajad ja rahvusvahelised meeskonnad. Eesti iduettevõtete innovatsiooni nähtavus süvatehnoloogia tippsündmusel on väga oluline ning eesmärgiks on uute koostööpartnerite ja investorite leidmine,” ütles Kõue.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077