Autorid: SISUTURUNDUS, Digitaalne Turundus • 4. aprill 2024

Innovatsioon põrandapuhastuses: tutvu Gausiumi uusimate robotitega

Kaasaegse ärikeskkonna kaks kõige olulisemat aspekti on puhtus ja efektiivsus – tegemist on ju ometigi klientide ja töötajate heaolu ning tervise kaitsmisega. Põrandapesu robotid Gausium Scrubber 50 Pro ja 75P esindavad just neid põhimõtteid ning pakuvad lahendusi, mis ületavad traditsioonilisi puhastusmeetodeid nii tõhususe kui ka kvaliteedi osas.

Sügavpuhastustehnoloogia

Gausium Scrubber 50 Pro kasutab arenenud sensoritehnoloogiat ja süvaõppe algoritme, mis võimaldavad robotil tuvastada ja eemaldada mustuse, plekid ja mikroobid põrandapindadelt äärmise täpsusega. See robot on varustatud mitmesuguste puhastusrežiimidega, mis on mõeldud spetsiifiliste pindade ja mustuse tüüpide jaoks, tagades, et iga puhastusseanss on nii põhjalik kui võimalik.

75P mudeli pesulaius on suurem ning seega suunatud veelgi suuremate pindade kiirele ja tõhusale puhastamisele. See on eriti kasulik laiades koridorides, näitusesaalides ja muudes suurtes avatud ruumides, kus kiirus ja katvus on võtmetähtsusega. Kohandatavate puhastusrežiimide ja manööverdamisvõime abil suudab see masin hakkama saada erinevate põrandatüüpide ja mustusega. Igakülgne puhastus, mis vastab sinu ettevõtte konkreetsetele vajadustele – jah, palun.

Inimtööjõu vähendamine ja tõhususe suurendamine

Scrubber 50 Pro ja 75P mudeli kasutuselevõtt võimaldab ettevõtetel vähendada inimtööjõu vajadust põrandate puhastamisel, see aga aitab oluliselt kokku hoida nii aega kui ka ressursse.

Autonoomsed robotid saavad töötada planeeritud aegadel, sealhulgas öösel või nädalavahetustel, tagades, et puhastustööd ei sega igapäevast äritegevust. See mitte ainult ei vabasta töötajaid teistele, palju olulisematele ja inimfaktorit nõudvatele ülesannetele, vaid tagab ka järjepideva puhastuskvaliteedi.

Robotid järgivad alati sama puhastusprogrammi, samas on aga muutusi teha väga lihtne. Soovid oma silmaga näha? Tule kohale ja Avera spetsialistid näitavad ja räägivad sulle kõigest lähemalt.

Kohandatavus ja mitmekülgsus

Nii Scrubber 50 Pro kui ka 75P on loodud oma iseloomult paindlikeks, mis tähendab, et neid on võimalik kohandada vastavalt erinevatele ärivajadustele. Olgu tegemist tiheda liiklusega kaubanduskeskuse, haigla või tootmisettevõttega, need robotid pakuvad kohandatavaid lahendusi, et vastata igale puhastusväljakutsele.

Erinevate lisaseadmete ja puhastusrežiimidega, mis on spetsiaalselt ette nähtud eri tüüpi pindade jaoks, on need robotid võimelised pakkuma tõhusat puhastust, mis ületab traditsioonilisi meetodeid.

Gausium Scrubber 50 Pro ja Gausium robot põrandapesumasin 75P on näited tehnoloogia edusammudest puhastussektoris, mis pakuvad ettevõtetele võimalust parandada oma puhastusprotsesse, suurendades samal ajal efektiivsust ja vähendades tegevuskulusid.

Avera kauplusladu ja veebipood on ideaalsed kohad, kus tutvuda nende innovaatiliste lahendustega lähemalt ja teha investeering tulevikku. Boonuseks see, et Avera’st saab lisaks ostmisele professionaalset puhastusvarustust ka rentida, olgu siis tegu millegi nii lihtsaga nagu koristuskäru, kuni ekstsentriliste harjamasinate ja tööstuslike pesumasinateni välja.

Võta ühendust ja tutvu lähemalt!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077