• 22.04.13, 11:43
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

ETS NORDi müügitulu kasvas üle 60 protsendi

Ventilatsioonitarvikute tootja ETS NORD ASi müügitulu ulatus möödunud aastal 13,25 miljoni euroni, kasvades aastaga 62%.
Ettevõtte teatel moodustas ekspordi osakaal kogumüügist 62% ning firma puhaskasum kasvas 1,25 miljoni euroni.
ETS NORD’i  juhatuse liikme Markku Mattila hinnangul  jätkub ettevõtte müügikasv vaatamata ehitusturu mõningale jahtumisele Skandinaavias ka käesoleval aastal. Ettevõtte eesmärgiks on saavutada 2013. aasta lõpuks Soome turul 10% turuosa.
ETS NORD on Eesti suurim ventilatsioonitarvikute tootja, mis on asutatud  1998. aastal. Ettevõttel on tootmis- ja logistikaüksus Tallinnas, tootmisüksus Jüris ning tootmis- ja logistikaüksus Tuusulas Soomes. Ettevõte annab tööd  137 töötajale Eestis ja 18 töötajale Soomes.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele